Баланс сознания и бессознательного.
|
|
Pavelgreen | Дата: Субота, 13.03.2010, 01:27:54 | Повідомлення # 16 |
Администратор + Организатор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (Дима) Хотя, Паша лутше чем ты сам, тебе никто не посоветует smile Мы все разные люди - карта не территория smile Не о советах речь идет, и даже не о рекомендациях, нет! Речь идет о моделировании... Вот почему я добиваюсь явных, детальных и пошаговых моделей определенных действий, именно своих, индивидуальных!
"Мудрец избегает всякой крайности!"
|
|
| |
Дима | Дата: Субота, 13.03.2010, 17:57:10 | Повідомлення # 17 |
Свой человек)
Група: Проверенные
| Ну, тогда остаетсья токо действие, быстрое, точное и иногда жесткое
|
|
| |
Pavelgreen | Дата: Субота, 13.03.2010, 18:07:01 | Повідомлення # 18 |
| Quote (Дима) Ну, тогда остаетсья токо действие, быстрое, точное и иногда жесткое smile А детальнее??? Мне важны стратегии.
|
|
| |
pomizhhmar | Дата: Субота, 13.03.2010, 20:43:41 | Повідомлення # 19 |
Модератор форума\организатор
Група: Модераторы
| Паш, подивись відеозаписи виступів Індіра Ганді, Марії Терези, Гітлера, Барака Обами, Ніколь Кідман (як посла доброї волі)... Як вони поводять себе з тими, хто не згоден з їхніми ідеями. Як аргументують думку так, що з ними не хочеться сперечатися.
|
|
| |
Pavelgreen | Дата: Субота, 13.03.2010, 20:48:04 | Повідомлення # 20 |
| Quote (pomizhhmar) Паш, подивись відеозаписи виступів Індіра Ганді, Марії Терези, Гітлера, Барака Обами, Ніколь Кідман (як посла доброї волі)... Як вони поводять себе з тими, хто не згоден з їхніми ідеями. Як аргументують думку так, що з ними не хочеться сперечатися. Спаибо))) Вот это уже пригодится!
|
|
| |
pomizhhmar | Дата: Субота, 13.03.2010, 20:52:28 | Повідомлення # 21 |
| До речі, виходячи з твого досвіду роботи в тій організації охорони природи (сорі, точно не пам"ятаю), в який спосіб ти доносив до людей ці ідеї? тут згодиться і спілкування з Пашою Долинським.
|
|
| |
Pavelgreen | Дата: Субота, 13.03.2010, 21:00:43 | Повідомлення # 22 |
| Quote (pomizhhmar) До речі, виходячи з твого досвіду роботи в тій організації охорони природи (сорі, точно не пам"ятаю), в який спосіб ти доносив до людей ці ідеї? тут згодиться і спілкування з Пашою Долинським. В какой организации? А что в общении с Пашей есть такого полезного, и на что именно обращать внимание?
|
|
| |
pomizhhmar | Дата: Субота, 13.03.2010, 22:25:25 | Повідомлення # 23 |
| у тебе візитки тієї організації тобі видніше, як вона називалась у спілкуванні з ним ти можеш почерпнути інфу, як ВІН доносить ці ідеї до суспільства. моделюй мирне спілкування і "ненасильницькі принципи" (згадай модель "Я-Бог" на сертифікації майстрів НЛП). а взагалі в тебе вже є модель успішного спілкування під назвою "Принц". коли ти є таким, ти найкращий. і ніяких інших моделей це не вимагає. інша справа, який у тебе позитивний намір ставати воїном? що у моделі воїна ти можеш взяти корисного для успішного спілкування?
|
|
| |
Pavelgreen | Дата: Субота, 13.03.2010, 23:39:34 | Повідомлення # 24 |
| Quote (pomizhhmar) у тебе візитки тієї організації smile тобі видніше, як вона називалась biggrin у спілкуванні з ним ти можеш почерпнути інфу, як ВІН доносить ці ідеї до суспільства. моделюй мирне спілкування і "ненасильницькі принципи" (згадай модель "Я-Бог" на сертифікації майстрів НЛП). а взагалі в тебе вже є модель успішного спілкування під назвою "Принц". коли ти є таким, ти найкращий. і ніяких інших моделей це не вимагає. інша справа, який у тебе позитивний намір ставати воїном? smile що у моделі воїна ти можеш взяти корисного для успішного спілкування? Спасибо Даша! Насмешила, и даже полезное что то я взял для себя!
|
|
| |
pomizhhmar | Дата: Неділя, 14.03.2010, 00:11:44 | Повідомлення # 25 |
| головне, що взяв корисне
|
|
| |
Дима | Дата: Неділя, 14.03.2010, 00:15:50 | Повідомлення # 26 |
Свой человек)
| Знаеш такого автора как Олег Иванович Вагин? книга вроде называется "Психотехники влияния" там описаны все модели на все случаи жизни. У меня она вроде даже где то в аудио формате есть, если найду завтра принесу на диске
|
|
| |
Pavelgreen | Дата: Неділя, 14.03.2010, 01:28:47 | Повідомлення # 27 |
| Quote (Дима) Знаеш такого автора как Олег Иванович Вагин? книга вроде называется "Психотехники влияния" там описаны все модели на все случаи жизни. У меня она вроде даже где то в аудио формате есть, если найду завтра принесу на диске Не знаю такого, хотя приноси, оценить стоит!)))
|
|
| |
Дима | Дата: Четвер, 01.04.2010, 18:39:49 | Повідомлення # 28 |
Свой человек)
| http://vkontakte.ru/video43463627_140853312
|
|
| |
Pavelgreen | Дата: Четвер, 01.04.2010, 20:31:45 | Повідомлення # 29 |
| Quote (Дима) http://vkontakte.ru/video43463627_140853312 Спасибо, Дима!
|
|
| |
Дима | Дата: П`ятниця, 02.04.2010, 08:30:53 | Повідомлення # 30 |
Свой человек)
| Я был у него на тренинге, надо бы его к нам пригласить через годик другой...
|
|
| |